04 december 2013

Erwin Lensink (waxinelichthoudergooier); geen feestjaar

Wij (= wij Nederlanders) vieren een heel jaar feest omdat we 200 jaar onder het vorstenhuis Oranje hebben mogen leven. Hoera! Dat we niet gevraagd hebben om dat vorstendom na zo’n kleine 20 jaar zonder een Oranje in de buurt, niemand die er om maalt. Behalve natuurlijk Erwin Lensink, die verslaafd is aan het huis van Oranje, maar twijfelt aan het Oranjegehalte van onze huidige vorst. Als fan van Willem van Oranje, de enige echte Willem in zijn optiek, is het hem een gruwel te bedenken dat de huidige Willem misschien niet eens van de Vader des Vaderlands (VdV) afstamt. We weten natuurlijk niet of Erwin de vorstelijke stamboom wel eens bekeken heeft, maar wie goed kijkt, ziet dat er wel een knik in de lijn van de VdV naar de huidige Willem zit. Onze Willem stamt af van de broer Jan (van Nassau) van de VdV. Ook niet slecht, maar voor Erwin waarschijnlijk niet genoeg en frustrerend. Die frustratie leidde tot zijn beroemde worp van een waxinelichthouder naar de Gouden Koets tijdens Prinsjesdag 2010. Daarvoor heeft hij twee jaar in het gevang gezeten en is hij diverse malen in hechtenis genomen uit angst voor recidive. Hij was onlangs in de buurt van het naspelen van de landing van Willem VI, de latere (1815) koning Willem I. Hij wilde daar protesteren tegen de “geschiedvervalsing” met onder meer de volgende tekst: “Wij, Nederlanders, zijn geen onderdanen maar soeverein en vrij onvereerd (sic) via het plakkaat verlatinghe door Willem …van Oranje.”  Hij werd erom gearresteerd. Het is duidelijk, het komend jaar wordt geen feestjaar voor Erwin. 

2 opmerkingen:

 1. In dit stukje wordt vergeten dat Willem 3 onvruchtbaar was (syfilis) en niet instaat bleek kind te verwekken bij Emma derhalve heeft Wilhelmina als geen oranje bloed meer.
  Er is gefluisterd over vriend van de familieals de verwekker andere broinnen hebben het over Juliana als aangenomen kind
  Feit is dat overheid wel tegen gehouden heeft dat DNA van oranjes publiek bekend wordt.
  Daaruit kun je concluderen dat men wat te verbergen heeft.
  meer info over stamboom oranje
  http://jacobusderoma.blogspot.nl/
  Dat rechtbank voorbij ging aan verzoek Erwin te komen tot vaststelling of de koningin werkelijk een oranje is toont ook dat rechtspraak in Nederland doorspekt is met vooringenomenheid, derhalve Nederland geen rechtsstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Interessante informatie. Ik wist dit niet, maar inderdaad diverse bronnen op internet melden dat de biologische vader van de latere koningin Wilhelmina waarschijnlijk de adjudant van koning Willem III was: Sebastiaan Mattheus Sigismund de Ranitz. Onze koning stamt dan af van een ritmeester uit de 17e eeuw. Misschien wordt het tijd voor een nationale petitie om het verzoek van Erwin Lensink, via een DNA-test het 'Oranjegehalte' van ons koningshuis te bepalen, te ondersteunen.

   Verwijderen